Family Fun

Quality time met je kind

Door de drukke agenda’s van alle gezinsleden, is het lastig om af en toe ook echt tijd vrij te maken om samen met je kind, of zelfs met het hele gezin iets leuks te doen. Family Factory wil graag haar steentje hieraan bijdragen door zo af en toe ook wat Family Fun aan te bieden: met het hele gezin een leuke middag of avond hebben. Samen met je kinderen iets ondernemen!

 

Op woensdagmiddag 15 mei 2019 is weer de jaarlijkse Family Fun Picknick gepland. Nu de onderbouw op de Schakel is gehuisvest, houden we de jaarlijkse picknick op het schoolplein van de Schakel. We starten gelijk om 12.30 uur wanneer de kinderen uit school komen.

Neem iets lekkers te eten mee (qua hoeveelheid moet je rekenen op alleen je eigen gezin), zet dit op de grote tafels (het buffet) zodat iedereen hier langs kan lopen en zelf eten kan pakken. Wij zorgen voor drinken en ‘vermaak’. Neem een picknick kleedje mee om op te zitten (of klapstoeltjes al je het stenen plein te hard vindt) en leer de andere ouders/kinderen kennen.