Open Coffee

Het maandelijkse koffiemoment waar ouders elkaar kunnen ontmoeten en bij kunnen praten. We behandelen altijd een thema, soms door middel van een gastspreker maar we gebruiken ook diverse werkvormen om met elkaar in gesprek te komen. Deze ochtenden vinden afwisselend op de drie basisscholen in Leimuiden plaats – op de laatste woensdag van de maand. De Open Coffee start gelijk wanneer je je kind naar school hebt gebracht (vanaf 8.30 uur) en we eindigen uiterlijk om 10.00 uur. Van harte welkom!

Onder het kopje Archief Open Coffee kunt u de thema’s nalezen die wij in de voorbije maanden aan de orde hebben gehad op de koffieochtenden.

Programma 2019

  • woensdag 20 maart 2019 (basisschool de Schakel)

Angsten. Veel kinderen hebben er wel last van, maar wanneer is het normaal (hoort het er in zekere mate bij) en wanneer moet je als ouder actie ondernemen. Sylvia Jonkman (praktijk Op de Gele Weg) komt met ons over dit onderwerp praten.

  • woensdag 17 april 2019 (BSO locatie van Snoopy)

De verhuizing van onze scholen staat deze dag letterlijk voor de deur. Heb je nog vragen of zijn er nog zaken onduidelijk? De directeuren (Kristel van Gozen-Schakel, Anne van der Zwet-Kleine Wereld en Jolanda van Tol-Snoopy) komen ook op de koffie en zijn tussen 8.30-9.30 aanwezig voor het beantwoorden van al jullie vragen inzake de op handen zijnde verhuizing. Wellicht zijn er ook nog wel andere vragen die je wellicht nog hebt over het samengaan van de 3 scholen en het ontstaan van het Integraal Kindcentrum Leimuiden (IKL).

  • woensdag 22 mei 2019 (basisschool de Schakel)

Beelddenkers. Wat zijn dit, welke kenmerken hoort hier bij? Tineke Verdoes komt met ons over dit onderwerp praten.