Baby & Peutercafé

Baby &  Peutercafé

Het Baby & Peuter Café is bedoeld voor een lekker kopje koffie en contact met andere ouders van jonge kinderen (0-4 jaar). Gezellig samen koffie drinken en praten met andere ouders over je kind en het opvoeden of juist even iets heel anders.

We organiseren regelmatig leuke activiteiten, samen met je kind, of is er een gastspreker over allerlei uiteenlopende onderwerpen. De ochtend is kosteloos en geheel vrijblijvend. Jeugdverpleegkundige Lizette van Dongen of een van haar collega’s zullen ook op regelmatige basis aanwezig zijn tijdens het Baby & Peuter Café zodat je eventuele vragen ook buiten de contactmomenten op het consultatiebureau aan hen kunt stellen.

Het Baby en Peutercafé wordt -tenzij anders aangegeven bij het onderwerp- altijd gehouden op de locatie van de BSO van Snoopy, Acacialaan 50 in Leimuiden (gebruik svp de ingang gelegen aan de kant van de school). Neem je kinderen gewoon gezellig mee!  Het café is van 9.00 uur tot uiterlijk 10.30 uur (inloop vanaf 8.30 uur mogelijk).

 

DATA 2019

woensdag 8 mei 2019  lekker knutselen samen met je kind. En koffiedrinken met andere moeders. Gezellig samenzijn. 

woensdag 5 juni 2019  Op de boerderij. Lammetjes kijken en vrolijke koeien die weer naar de wei gaan. Genoeg te kijken en te spelen voor de kleintjes op de boerderij. En natuurlijk is er koffie en thee voor de ouders. Op de boerderij van de familie van Diemen, Vriezekoop 27 in Leimuiden.