Archief Family Fun

Family Picknick

Woensdagmiddag 17 mei 2017 organiseerden wij onze allereerste Family Picknick, op het grasveld naast het Spant. Iedereen nam iets te eten mee dat gedeeld kon worden met anderen. Er stonden grote picknicktafels waarop het eten en drinken uitgestald stond. Ook was er een ballonnenclown voor de kinderen en stonden er her en der spelletjes opgesteld voor wat extra vermaak. Ook de jongerenwerkers van de gemeente kwamen een vorkje meeprikken en hadden wat spelletjes uitgezet om samen met de kinderen te spelen.       Met een opkomst van ruim 80 ouders en kinderen was het gezellig druk en werd het een heel gezellige middag. De dag erna stond er zelfs een stuk in het AD van onze picknick. Daarna massaal door naar zwembad de Kleine Oase voor een verkoelende duik, want de temperatuur liep die middag snel op. Juist daarom extra leuk dat er zoveel mensen waren gekomen. Voor herhaling vatbaar was een veelgehoord bericht.

picknick-1 picknick-2 picknick-3 picknick-4

___________________________________________________________________________

Bioscoopavond

Op vrijdag 4 november 2016 hebben we onze eerste bioscoopavond georganiseerd. Ruim 90 bezoekers kwamen op dit evenement af: (groot-)ouders met kinderen die naar één van de films Zootropolis, Alvin and the Chipmunks of Junglebook kwamen kijken. Een erg leuke, gezellige avond, waar zeker een vervolg op gaat komen!

FF_Flyer_OuderKindBios_V2 (1)          IMG_5007

_____________________________________________________________________

Spelletjesmiddag

Op zaterdag 4 juni 2016 organiseerde de Family Factory op het grasveld van zwembad de Kleine Oase een gezellige spelletjesmiddag. Kinderen konden samen met hun ouders allerlei gezellige spelletjes doen: onder andere ski-lopen, touwtrekken, kruiwagenrace en diverse waterspelletjes. Daarnaast konden de kinderen ook een eierkoek versieren, een chipsketting rijgen en na afloop van de spelletjes kon je bij de kassa een ijsje halen. Het weer was die dag prachtig, dus na de spelletjes werd er nog heerlijk gezwommen en gespeeld in het zwembad.