Archief

Family Fun

Family Fun Bioscoopavond

Nu alle scholen één school zijn geworden in Leimuiden, vonden wij dat een mooi moment om de bioscoopavond nog een keer te herhalen. Op vrijdagavond 31 januari 2020 was het zover: ruim 130 ouders en kinderen kwamen een avondje film kijken. Keuze uit 4 films en lekkere snacks. Weer een heel gezellige geslaagde avond uit.

Zie onze Facebook pagina voor een leuke foto impressie.

___________________________________________________________________

Family Picknick

In 2017, 2018 en 2019 organiseerden wij ieder jaar (in mei) een Family Picknick, de eerste twee op op het grasveld naast het Spant en de laatste in 2019 op het schoolplein van basisschool de Lei. Iedereen nam iets te eten mee dat gedeeld kon worden met anderen. Er stonden grote picknicktafels waarop het eten en drinken uitgestald stond. Ook is er altijd gezellig vermaak, zoals een ballonnenclown voor de kinderen, een goochelaar voor wat ‘hoe kan dat’ entertainment, springkussens en er staan ook altijd her en der spelletjes opgesteld voor wat extra vermaak. Steeds weer mooi weer en een goede opkomst van ruim 80 ouders en kinderen. Altijd gezellig druk en altijd weer een heel gezellige middag. Voor herhaling vatbaar is steeds een veelgehoord bericht.

picknick-1 picknick-2 picknick-3 picknick-4

___________________________________________________________________________

Bioscoopavond

Op vrijdag 4 november 2016 hebben we onze eerste bioscoopavond georganiseerd. Ruim 90 bezoekers kwamen op dit evenement af: (groot-)ouders met kinderen die naar één van de films Zootropolis, Alvin and the Chipmunks of Junglebook kwamen kijken. Een erg leuke, gezellige avond, waar zeker een vervolg op gaat komen!

FF_Flyer_OuderKindBios_V2 (1)          IMG_5007

_____________________________________________________________________

Spelletjesmiddag

Op zaterdag 4 juni 2016 organiseerde de Family Factory op het grasveld van zwembad de Kleine Oase een gezellige spelletjesmiddag. Kinderen konden samen met hun ouders allerlei gezellige spelletjes doen: onder andere ski-lopen, touwtrekken, kruiwagenrace en diverse waterspelletjes. Daarnaast konden de kinderen ook een eierkoek versieren, een chipsketting rijgen en na afloop van de spelletjes kon je bij de kassa een ijsje halen. Het weer was die dag prachtig, dus na de spelletjes werd er nog heerlijk gezwommen en gespeeld in het zwembad.