Family Fun

Quality time met je kind

Door de drukke agenda’s van alle gezinsleden, is het lastig om af en toe ook echt tijd vrij te maken om samen met je kind, of zelfs met het hele gezin iets leuks te doen. Family Factory wil graag haar steentje hieraan bijdragen door zo af en toe ook wat Family Fun aan te bieden: met het hele gezin een leuke middag of avond hebben. Samen met je kinderen iets ondernemen!

Family Fun Bioscoopavond (31 januari 2020)

Omdat de laatste keer een groot succes was èn om te vieren dat we vanaf dit schooljaar één samenwerkingsschool zijn, gaan wij op vrijdagavond 31 januari 2020 op herhaling! Die avond organiseren wij wederom de Family Fun Bioscoopavond. Het idee is om samen met je kind(eren) gezamenlijk naar de bioscoop te gaan. Met een drankje en een snack lekker samen een film kijken. Kaarten zijn te koop door een mailtje te sturen naar ffleimuiden@gmail.com.

De films worden gedraaid op de onderbouwlocatie van de school (Griede in Leimuiden). Onderstaand de films en de tijden.

                                    

Maya 2 om 18.30 uur                                         Corgi om 19.00 uur

                 

Aladdin 19.30 uur                                                 Lion King 20.00 uur

Family Fun Picknick (20 mei 2020)

Op woensdagmiddag 20 mei 2020 is weer de jaarlijkse Family Fun Picknick gepland. Op het schoolplein van de onderbouw locatie van De Lei houden we de jaarlijkse picknick op het schoolplein. We starten gelijk om 12.30 uur wanneer de kinderen uit school komen.

Neem iets lekkers te eten mee (qua hoeveelheid moet je rekenen op alleen je eigen gezin), maar wel iets dat je makkelijk kunt delen met anderen. Dit eten zetten we allemaal op grote tafels (het buffet) zodat iedereen langs dit buffet kan lopen en zelf eten kan pakken. Wij zorgen voor drinken en ‘vermaak’. Neem een picknick kleedje mee om op te zitten (of klapstoeltjes al je het stenen plein te hard vindt) en leer de andere ouders/kinderen kennen.