Koffieochtend

Een maandelijkse koffiemoment waar het gaat om ‘gezellig even koffie drinken, andere ouders van school ontmoeten, interessante sprekers horen, meer over school horen en ruimte voor de allerkleinsten om met elkaar te spelen’. Deze ochtenden vinden Leimuiden plaats op de BSO locatie van Snoopy (Acacialaan 50 / graag de ingang aan de kant van de school gebruiken). De koffieochtend start gelijk wanneer je je kind naar school hebt gebracht (vanaf 8.30 uur) en we ruimen uiterlijk om 10.00 uur weer op. Iedereen is van harte welkom!

Met ingang van het schooljaar 2019-2020 zijn de drie scholen in Leimuiden verder gegaan als één samenwerkingsschool ‘de Lei’. Zodra het nieuwe schoolgebouw wordt opgeleverd (eind 2020) gaat de school samen met de kinderopvang verder als een Integraal Kindcentrum. Omdat de ruimten om gezamenlijk koffie te drinken erg beperkt zijn, hebben wij als Family Factory in overleg met de school ervoor gekozen vanaf dit schooljaar (voorlopig) één koffieochtend per maand te gaan organiseren. Deze houden wij op de BSO locatie van Snoopy en daar is tevens veel plek en speelgoed om de kleintjes ook lekker mee naartoe te kunnen nemen. Zonder dat je je bezwaard hoeft te voelen dat ze teveel lawaai maken. Ook als je kinderen nog helemaal niet naar school gaan, ben je van harte welkom op deze koffieochtenden. 

Onder het kopje Archief Open Coffee kunt u de thema’s nalezen die wij in de voorbije maanden aan de orde hebben gehad op de koffieochtenden.

Programma 2019

  • woensdag 2 oktober 2019 

‘Koffie met Kristel’. Directeur Kristel van Goozen komt op de koffie en praat met ons over school.

  • woensdag 6 november 2019 

gastspreekster Brigitte Lebbink van Eigenwijs Leren komt op de koffie. Zij praat met ons over **

  • woensdag 11 december 2019

net als in 2018 drinken we deze ochtend gezellig koffie met elkaar en is er de mogelijkheid (voor wie zin heeft) een kerstknutsel voor in huis te maken (of om weg te geven). Hieraan zijn geen kosten verbonden.

  • woensdag 15 januari 2020

gastspreekster Jorinde Prinsen van ‘Spelen Helpt’ (Jorinde is speltherapeute) komt met ons praten over waarom het zo belangrijk is dat onze kinderen daadwerkelijk spelen. Wat doet dit met de ontwikkeling van je kind en hoe kun je dit stimuleren.

  • woensdag 12 februari 2020
  • woensdag 11 maart 2020
  • woensdag 8 april 2020

‘Koffie met Kristel’. Directeur Kristel van Goozen komt op de koffie en praat met ons over schoolzaken.

  • woensdag 10 juni 2020

heerlijk samen met je kind even koffie drinken tussen de koeien. Vrolijke koeien die de wei in mogen, kleine kalfjes om te bekijken en genoeg plek om lekker buiten te spelen.