Baby & Peutercafé

Baby &  Peutercafé

Met ingang van het schooljaar 2019-2020 zijn de drie scholen in Leimuiden verder gegaan als één samenwerkingsschool ‘de Lei’. Zodra het nieuwe schoolgebouw wordt opgeleverd (eind 2020) gaat de school samen met de kinderopvang verder als een Integraal Kindcentrum. Omdat de ruimten om gezamenlijk koffie te drinken erg beperkt zijn, hebben wij als Family Factory in overleg met de school ervoor gekozen vanaf dit schooljaar (voorlopig) één koffieochtend per maand te gaan organiseren. Deze houden wij op de BSO locatie van Snoopy en daar is tevens veel plek en speelgoed om de kleintjes ook lekker mee naartoe te kunnen nemen. Zonder dat je je bezwaard hoeft te voelen dat ze teveel lawaai maken. 

Het Baby & Peuter Café is bedoeld voor een lekker kopje koffie en contact met andere ouders van jonge kinderen (0-4 jaar). Gezellig samen koffie drinken en praten met andere ouders over je kind en het opvoeden of juist even iets heel anders.

We organiseren regelmatig leuke activiteiten, samen met je kind, of is er een gastspreker over allerlei uiteenlopende onderwerpen. De ochtend is kosteloos en geheel vrijblijvend. Jeugdverpleegkundige Lizette van Dongen of een van haar collega’s zullen ook op regelmatige basis aanwezig zijn tijdens het Baby & Peuter Café zodat je eventuele vragen ook buiten de contactmomenten op het consultatiebureau aan hen kunt stellen.

Het Baby en Peutercafé wordt -tenzij anders aangegeven bij het onderwerp- altijd gehouden op de locatie van de BSO van Snoopy, Acacialaan 50 in Leimuiden (gebruik svp de ingang gelegen aan de kant van de school). Neem je kinderen gewoon gezellig mee!  Het café is van 9.00 uur tot uiterlijk 10.30 uur (inloop vanaf 8.30 uur mogelijk).